Ch-ch-ch-ch-changes!

Een aantal dingen op de server gaat binnenkort veranderen of is al veranderd. Het openen van dit nieuwslog is daar één van. Het is de bedoeling dat hier regelmatig nieuws wordt geplaatst, zodat het niet meer via de Skypegroep hoeft. Dit maakt het teruglezen ook eenvoudiger. Jullie krijgen ook de mogelijkheid om te reageren, zolang jullie met die verantwoordelijkheid kunnen omgaan ;-).


De andere veranderingen:

  • Alle webdiensten van Michael worden onder de paraplu van TXweb geschaard. Dat geldt dus ook voor TXcraft. De site is daarom verhuisd naar txcraft.txweb.eu. Oude links blijven werken; bezoekers worden automatisch doorgestuurd. Binnenkort zal de site ook visueel worden vernieuwd.
  • Jeremy Appeldoorn (TheGamingDutchie) wordt medebeheerder. Hij zal ook kunnen posten op deze site, en samen met mij het beleid bepalen. Nieuwe aanmeldingen kunnen vanaf nu ook door hem worden goedgekeurd. Bram (M4gl0r) zal opnieuw tot moderator worden benoemd. Teun (T3vn) en Rik (Kneepkid) blijven moderator.
  • De server zal binnenkort verhuizen naar een gehoste server. Dit houdt in dat de server vanaf dat moment 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zal zijn. Dit kost ons echter wél geld - €25 per maand - dus we verwachten dat je een bijdrage levert als je financiële situatie dat toelaat. Donatie is niet verplicht om te kunnen spelen, maar er gaan mogelijk beperkingen gelegd worden op de tijden/uren waarop je kunt meedoen. Als we de financiëring rond krijgen en de donateurs tevreden zijn, zullen er geen beperkingen worden gelegd op 'gratis' gebruik.
  • Vanwege de verhuizing zal adres van de server veranderen.
  • Tijdens de verhuizing zal de server niet bereikbaar zijn. Hoeveel tijd de verhuizing gaat innemen is nog niet bekend, evenals het tijdstip waarop deze zal beginnen.
  • Op het gebruik van de commando's /back, /tp en /home in de survivalwereld gaat een virtueel tarief gezet worden. Wie één van die commando's gebruikt zal dat betalen met ingame virtueel geld. Er komt ook een manier om dit aan te vullen. Het effect hiervan zal zijn dat de huidige vage regels ("gebruik ze met mate") kunnen vervallen: je kunt ze nu zo vaak gebruiken als je virtuele portemonnee het toelaat. Iedereen zal starten met ƒ 25 in zijn/haar portemonnee.
  • De documentatie op de site zal worden uitgebreid. Het gaat hierbij dan vooral om het gebruik van plug-ins.

Wie nog vragen heeft kan ze bij het commentaar kwijt, of in de Skypegroep, of per e-mail.

~Michael

P.S.: Dictatorgrappen in de reacties zijn toegestaan.

Reactie van ietje op
YEEEHH!! NIEUWE AWESOME SERVER! now i will never sleep again! hij is s'avonds om 1 uur ook aan :D
Op dit bericht kan niet meer worden gereageerd.