Het masterplan

Om een paar flauwe grappen direct de kop in te drukken: het gaat hier niet om een Casperplan! Waar het wel om gaat: er gaan weer wat zaken veranderen. Genoeg om er een blogpost aan te wijden.

  1. Op het moment dat jullie deze post zien is de server is wederom verhuisd naar een nieuw adres en staat nu weer alleen onder mijn controle. Jeremy is niet langer medebeheerder. Het nieuwe adres is op te vragen via Skype.
  2. Donaties voor de server moeten nu op mijn rekening worden overgemaakt. Ik zal jullie er nog maar aan herinneren dat de server € 25 per maand kost, een bedrag waarvoor ik nu alleen garant moet staan. Geen donaties betekent geen server. Wie niet kan doneren is verplicht mee te helpen als ik daarom vraag.
  3. De witte lijst is opgeschoond. Wie in april niet heeft ingelogd staat er niet meer op, maar kan zich opnieuw aanmelden door contact met mij op te nemen.
  4. Het spoor gaat binnenkort wederom op de schop, vooral rondom het knooppunt Trimontium. Hierbij zal een aantal stations verdwijnen en een aantal nieuwe worden gebouwd. Ook worden er codes veranderd. De spoorkaart en de spoormarkers op de Dynmap zijn flink verouderd en zullen na de operatie worden bijgewerkt. Tot die tijd zullen ze niet op de website staan. Wie spoorplannen voor zijn bouwwerken heeft wordt verzocht ze meteen uit te werken en kenbaar te maken.
  5. De server blijft op versie 1.6.4 draaien totdat er een generator beschikbaar is die hetzelfde terrein genereert als de standaardgenerator nu.
  6. Er zal geen virtueel tarief worden gezet op teleporteren in de survivalwereld. Het beleid wordt wel aangescherpt: wie binnen de survivalwereld wil teleporteren moet toestemming krijgen van een operator.
  7. De spoorspecificaties zullen worden vrijgegeven. Dit betekent dat je zelf je sporen kunt leggen. Ik moet het nog wel goedkeuren voordat het wordt aangesloten op de rest van het netwerk. Ook wijs ik nog steeds de stationscodes toe.

~Michael

Reactie van Teun op
Seems fair...
Reactie van ietje op
Super! good luck! hopelijk gaan mensen nog wel doneren!
Reactie van Boudewijn op
Ik mag niet doneren D:
Op dit bericht kan niet meer worden gereageerd.