Architectuur

Michael (Drpil)

Michaels eigen ontwerpen zijn natuurlijk voornamelijk in Toxandrië en Pruisen te vinden, al staan er diverse gebouwen van anderen in Toxandrië, zoals Beverly en Spudcorp. Bovendien heeft Michael aan veel gebouwen in het Areinnyitisch domein meegebouwd, en de meeste stations in de wereld. Tevens heeft hij vrijwel het gehele metronetwerk gebouwd.

Een belangrijke onderstroming in Michaels archtectuur is de Toxandrische school. Deze kenmerkt zich door gebouwen van witte baksteen met accenten van rode baksteen.

De kleine drie

De kleine drie waren het eerste drietal trollen op de server. Het gaat hier om Casper (master), Anthonie (doom) en Marc (shadeslayer). Deze zijn allang verbannen (Marc en Anthonie in 2011, Casper na diverse tijdelijke bans in 2013) en derhalve staat er van hen niet veel meer overeind.

Van Anthonie staat enkel nog de waterachtbaan in Modernodam in de oude wereld overeind. De bedoeling is overigens het concept in het pretpark TXworld te laten terugkomen.

Van Marc staat het kasteel Tronjheim/Zeeklif in de oude wereld nog overeind.

Van Casper staan meer bouwwerken nog overeind. Eén ervan is de avonturenpiramide. Deze staat nog op de oorspronkelijke plek in de oude wereld en tevens in Lazarus. Hetzelfde geldt voor de vuurtoren. Een door Casper gebouwde villa staat in de oude wereld in Trimontium en in de nieuwe wereld ook in Trimontium, maar dan flink verbouwd tot de Aardappelschool.