Teundrië

Teundrië is het land van emir Sjeik van Teundrië. Tot nu toe is het land altijd onderdrukt door de grotere spelers in de wereld, de landen in de G-2: het Toxandrisch domein en het keizerrijk Arreinye.

Medinat el-Mal

Medinat el-Mal is de hoofd- en hofstad van emir Sjeik van Teundrië. Medinat el-Mal is goed bereikbaar met het uitgebreide metronetwerk (aan sporen binnen de stad wordt nog gewerkt).

Tibet

Tibet is een gebied dat stratisch ligt aan de Zeslandenlijn en Xpress, in de buurt van Medinat el-Mal, Upptaka en Rakka. Het is tevens het voorlopige eindpunt van de A1, die in Cyndaron begint en via Pommern en Upptaka loopt. Het plan is om deze weg door te trekken naar Medinat el-Mal en Toxandrië.

In Tibet is een aantal gebouwen in aanbouw. Tevens is er een enclave van de vrije Spudianen.

Upptaka

Upptaka is een stad die is gebouwd door Bob (Spudsies) en Guus (Knipzak). In de stad is een station, een aantal flatgebouwen en een haven. Naast een station is er een tramnetwerk in aanbouw. Upptaka wordt beslist niet bezeten door ZORK!.

Staatsgeheimen van Teundrië

De Staatsgeheimen van Teundrië zijn na de verkoop hiervan voor de 3e afbetaling van het Paleis in handen gekomen van diverse instellingen en individuen waaronder de leider van Toxandrië en het keizerrijk Arreinye. Wegens bureaucratie bij sommige andere overheden zijn deze nog altijd niet gepubliceerd.