TXcraft gaat nooooooit verloren

Knoop dat in je oren, van achter en van voren!

Het is alweer een maand of 10 geleden dat de laatste update kwam, dus hoog tijd voor een nieuwe.

Ten eerste zijn we overgegaan naar een wat lichter serverpakket. Hierdoor zijn de maandelijke kosten gedaald van €25 naar €15 - wat overigens niet wil zeggen dat we nu quitte spelen, alleen dat de verliezen kleiner zijn! Dus bij deze nog eens het verzoek of iedereen die kan doneren, dat ook wil doen.

Ten tweede heeft de server een behoorlijk rustige periode achter de rug - te rustig eigenlijk. Een server openhouden voor anderhalve man en een paardenkop geeft niet echt voldoening. Gelukkig is het aantal bezoeken de laatste tijd weer wat aangetrokken. (Bedankt Ietje en Marlies :P.) En TXcraft heeft meer lastige periodes doorgemaakt - vandaar ook de titel :).

Ten derde: 21 mei bestaan we alweer vier jaar! Dat is een stuk langer dan de gemiddelde Minecraftserver meegaat. Het zou leuk zijn om dat te vieren. Hoe we dat doen mogen jullie zelf bedenken. Je kunt je ideeën kwijt in de Skypegroep of in de reacties hieronder.

Ten vierde nog wat losse mededelingen: de spoorkaart is vernieuwd, er is nu een kaart van de Nogo-nether en we blijven voorlopig nog bij versie 1.6.4 (al blijf ik zoeken naar mogelijkheden!).

Tot zover dit bericht van het Ministerie van Informatie,

Michael, uw Geliefde Leider.

Reactie van Ietjeeeh! op
WHOOH! NEVER GIVE UP! NEVER SURRENDER!! Het zou gezellig zijn als er meer mensen op de survivalserver komen. Misschien als 4 jarig jumileum kunnen we de enderdragon met z'n allen verslaan? want ik wil dat al een tijdje doen, kan best in m'n eentje als er geen intresse voor is, maar met z'n allen is veel leuker!

Reageren: